Criterion Quantum 200

CQ 200
Criterion
2 900 kr
Inklusive moms: 580 kr (SE VAT 25%)
Lagerstatus: Slutsåld
Billigaste frakt från 49 kr
Dragkedja *
Antal
 

Komfort Temperaturen är baserad på den Brittiska standarden BS4745 och ISO 5087-1. För mer information se. http://www.cumulus-sleepingbags.co.uk/SleepingBagTechSummary.htm#fsfstechnical

Hur vet man vilken sida dragkedjan är på sovsäcken? I en sovsäck med dragkedjan på höger sida har man dragkedjan till höger om du ligger på rygg i sovsäcken.

Criterion tillverkar dunsovsäckar av hög kvalitet. Detta är deras lättaste sovsäck med en komfort temperatur vid 0°C. Vilket jag tycker är lämpligt vid fjällvandring på sommaren kompletterat med en ultralätt dunjacka(detta är givetvis individuellt). Denna ultralätta sovsäck packas ner till minimal storlek och försvinner nästan i ryggsäcken. Sovsäcken är gjord av dom bästa lättvikts materialen som finns på marknaden. 

När man använder en dunsovsäck är det mycket viktigt att man sköter den nogrannt. När den använts på en fjällvandring vädra eller tvätta (om du anser detta nödvändigt). Häng sedan sovsäcken torrt och luftigt då behåller dunet sin fluffighet längre och därmed sin värme förmåga längre.

Vikt: 530gram
Komfort Temp: 0°C
Fyllning: 200gram av finaste polska gåsdunet (fill power 870)
Vidd axlar/fötter: 75/50cm
Tyg: Pertex ripstop Quantum 30g/m² med DWR treatment
Persons max längd: 185cm
Dragkedja: Hellång och öppningsbar från båda håll
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.