Friluftskläder för vandring och friluftsliv

Här är det meningen att vi ska erbjuda lätta friluftskläder som regnkläder, outdoorbyxor, outdoorjackor, dunjackor, vindjackor och annat smått och gott. För att få en trevlig upplevelse är det viktigt att man klär sig rätt, det betyder både hur man klär sig och med vilka material kläderna är tillverkade av. Att fjällvandra i en regnjacka fast det inte regnar är igen god ide, man blir blöt av svett, för att inte det yttersta plagget andas optimalt. Använd istället en vindjacka eller vindtät tröja så kommer svetten att dunsta lätt igenom alla lager tyg och du kommer förbli torr. Ull har också den egenskapen att den värmer vid vått tillstånd till skillnad mot bomull som snarare kyler.

Dunjacka till fjällvandringen köper du hos PackaLätt

Våra dunjackor är tillverkade av material som med den senaste teknologin kunnat göras mycket slitstarka trots sin låga vikt. Dunet är också av högsta kvalitet för att få så mycket fluffighet som möjligt per gram. En dunjacka är ett fantastiskt plagg som värmer vid alla raster om man så vill. Det funkar också utmärkt att sova i denna för att höja komfort temperaturen på ett sovsystem.

Våra kläder:

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.