Gaskök och tillbehör

När det är dags att skaffa sig ett friluftskök så finns det en del att välja mellan men sommartid föredrar jag ett gaskök före ett spritkök eller fotogenkök för enkelhetens skull. Det är bara att skruva på gasen och tända. Det är också enkelt att justera värmen/lågan under tiden maten lagas. Man slipper sot och paltande med sprit.Sedan beror detta givetvis på vilka tider på året som köket skall användas. Gaskökets svaghet är kyla så vintertid är ett spritkök, fotogenkök mer lämpligt. 

Gaskök till ert äventyr köper du hos oss på Packalätt

En annan faktor som avgör vilket kök som bör användas är vart det skall användas. Gaskökets bränsle (gas) kan vara svårare att få tag på om man till exempel är utomlands. Spritkökets bränsle (sprit) brukar vara lätt att komma över även i den minsta by. Ska utrustningen bäras lägre sträckor så se till att välja ett friluftskök av låg vikt. Allt blir så mycket trevligare med en lätt ryggsäck på ryggen.

Gaskök av låg vikt hittar ni här hos oss på Packalätt

I vårt sortiment har vi några av de absolut lättaste gasköken på marknaden. 

Våra friluftskök med tillbehör:

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.