Vi lagrar bara den information vi behöver för att kunna behandla din order och informationen används bara av oss själva samt eventuell betalpartner vi använder för att kunna genomföra köpet.

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss på webbsidan ska du registrera dig med följande personliga uppgifter: 
- namn 
- adress 
- telefonnummer 
- e-post adress 

Uppgifter som lämnas via www.packalatt.se skickas ej vidare eller säljes inte på något sätt vidare till tredjepart. Det registreras inga privata uppgifter.

Vi tar ansvar för alla personuppgifter - så som namn, adress, emailadress - som du lämnar till oss eller som vi får del av vid köp. Om det blir några problem vid leverans och betalning så kommer vi också att använda uppgifterna för att kunna komma i kontakt med dig. Du har rätt att kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som vi har registrerat om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas till eller tas bort. Uppgifterna lagras och behandlas i Sverige av PackaLätt Skandinavien och vi följer och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

Anti-spam policy

PackaLätt medverkar ej till att skicka s.k. spam. Som kund till oss kan du få e-postmeddelanden rörande din order/betalning eller annan kommunikation samt information/nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. E-postutskick från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är relaterade till vår verksamhet förekommer ej.

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.