Fällknivar

En fällkniv borde vara mer eller mindre självskriven i packningen inför en fjällvandring. Men det ska och bör vara en fällkniv som inte väger onödigt mycket eftersom man alltid prioriterar så låg vikt som det bara är möjligt när det är dags att ge sig ut på vandring i våra svenska fjäll. Av den anledningen är det viktigt att du tänker både en och två gånger på vad det egentligen är som du stoppar ner i ryggsäcken när du packar. 

En bra fällkniv ska som sagt var inte väga så mycket men den ska däremot kunna användas till väldigt mycket så av den anledningen bör du se till att den fällkniv som du plockar med dig på fjällvandringen är skarpslipad och att den håller för hårda tag till fjälls. Om du skulle råka ut för oturen att trilla i en jock eller ett annat vattendrag så kan det vara bra att fällkniven som du bär med dig är tillverkad av rostfritt stål. 

Vi säljer ultralätta fällknivar med blad av rostfritt stål

Det som man mest av allt strävar efter när man förbereder sig inför en fjällvandring är som sagt var att den utrustning som man bär med sig i ryggsäcken under hela vandringen ska väga så lite som möjligt. Det sista man vill är ju att ryggsäcken ska kännas som om den innehöll ett uppslagsverk i åtta band. Vi på friluftsbutiken PackaLätt är experter på att erbjuda all den utrustning som man behöver när man är ute och rör sig i skog och mark. Vi vet därför hur viktigt det är att man har med sig en fällkniv som man kan lita på i alla väder. Därför kan du med trygghet köpa ultralätta fällknivar hos oss. Vi garanterar alltid högsta kvalitet och knivblad av rostfritt stål till priser som alltid är lägre än hos våra konkurrenter.

Våra fällknivar:

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.