Skaffa en lätt ryggsäck till vandringen!

Vid vandring och friluftsliv måste utrustningen förvaras och fraktas på något sätt. En bra ryggsäck är ett bekvämt sätt att lösa detta på. På detta sätt frigörs händerna under vandring och gör det möjligt att göra annat med dessa exempelvis fotografera den vackra fjällvärlden och dess invånare.

Ryggsäckar för fjällvandringen köper du hos oss på PackaLätt

Ryggsäckar och packpåsar till er vandring/friluftsliv är något som vi på packalätt kan och vi har god erfarenhet av. Oavsett om ni vill ha en ramlös ryggsäck eller en mer traditionell ryggsäck kan PackaLätt ge er tips och svara på era frågor. Att tänka på vid användandet av en ryggsäck är att höftbältet ska ta upp den mesta vikten och föra över den till höften. På detta sätt orkar man längre än om axlarna får bära mesta vikten. Ryggsäcken bör vara försedd med ett knäppe över bröstet som håller ihop axelremmarna så dessa inte glider ut för långt på axlarna.

Ryggsäckar som är ergonomiska ger en klart trevligare upplevelse.

Packpåsar och drybags är nyttiga hjälpmedel som kan hålla kläder och utrustning torr och organiserad. Försök att alltid packa ryggsäcken på samma vis på detta sätt så lär man sig snart vart allting finns i ryggsäcken och du slipper rota igenom allt för att hitta det som sökes. En annan viktig sak att tänka på är att packa sånt som använts sällan i botten på ryggsäcken som t ex sovsäck och tält.

Våra ryggsäckar!

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.